Recreatief bootje DARWIN

Wat een heerlijk bootje is de Darwin toch. De Darwin is makkelijk te besturen en te starten. Op deze boot kunnen maximaal 4 personen.
Achterop bij het stuurgedeelte is een tweepersoons bankje. In het midden van de boot een zitplank welke ook weg kan. Voorin de boot ook nog een bankje voor 2 personen.
De sloep wordt voortgestuwd door een 9,9 pk 4 takt motor. Deze geeft de sloep een maximale snelheid van 12 km per uur waardoor een vaarbewijs niet nodig is. De motor is te starten met een sleutel.

De boot ligt in een woonwijk in Zeewolde. Vanuit hier heeft u twee mogelijkheden om op avontuur te gaan. De nieuwe sluis van Zeewolde ligt op 1 kilometer varen. Gaat u de sluis in dan stijgt u ruim 5 meter. Na het openen van de sluisdeuren vaart u zo het Wolderwijd op. U passeert bij het uitvaren het Tulpeneiland. Dat ligt aan de rechterkant. Hier kunt U uiteraard een kijkje nemen. Iets verderop kunt u rechtsaf gaan richting het centrum van Zeewolde of richting eiland de Zegge wat erg geschikt is voor jonge kinderen. Of even doorvaren naar de RCN camping. Of misschien oversteken naar strand Horst. Allemaal mogelijk.
Ook kunt u na het verlaten van de sluis kiezen om schuin naar links te kiezen voor het gezellige Harderwijk. Dat is ongeveer 35 minuten varen. Of één van de vele eilandjes rond Harderwijk. Hier vaart u dus op open water dus goed insmeren als de zon er is.
Houdt u meer van wat rustiger vaarwater met meer schaduw dan is de polderroute meer iets voor u. Vanuit het vertrekpunt vaart u dan de woonwijk uit om vervolgens onder de Spiekweg rechtsaf te slaan om langs camping de Parel voor een rustiger vaargedeelte te gaan. Langs deze route is het mogelijk om de boot ook langs de kant aan te leggen om bijvoorbeeld te gaan picknicken.

Motor: 9,9 PK 4 takt buitenboordmotor
Maximale snelheid: 12 km/uur
Aantal personen: 4

PRIJZEN

Huursom
Per uur: € 30,00 (minimale huurperiode 3 uur) excl. benzine
Per dag: € 150,00 (10.00 – 20.00 uur) excl. benzine
Benzine: € 5,00 per gevaren uur

De betaling van de huursom vindt plaats op de dag van de sleuteloverdracht. U dient bij de sleuteloverdracht een kopie van uw paspoort in te leveren en eveneens zorg te dragen voor de betaling van de borgsom.

Inclusief

 • Vaarkaart van de omgeving
 • Reddingsvesten (op verzoek)
 • 2 parasols
 • Picknick koffer


Indien de brandstoftank niet vol wordt afgeleverd, wordt er € 7,50 per gevaren uur berekend. 

Extra bij te huren

Extra bij te huren is deze mooie functionele koelbox. Naast dat het een leuke koelbox is is de koelbox tevens te gebruiken als stoeltje, tafel en aan het einde als prullenbak.
De box kan aangeleverd met vooraf gekoelde drankjes zoals:

 • klein flesje witte wijn € 3,50 p/st
 • klein flesje rosé € 3,50 p/st
 • klein flesje rode wijn € 3,50 p/st
 • blikje bier € 1,75 p/st
 • blikje cola € 1,75 p/st
 • blikje ice tea € 1,75 p/st
 • blikje sinas € 1,75 p/st
 • blikje cassis € 1,75 p/st

U kunt vooraf aangeven welke drankjes u wilt. Dit is inclusief de huursom van de koelbox.

Uiteraard kunt u zelf ook uw drankjes meenemen. Dan is de koelbox inclusief koelelementen te huur voor € 5,00 per huurperiode.