BOOTHUIS


Te huur voor een fijn weekendje weg aan het water, alleen of met het gezin. Dit boothuis is aan het water gelegen, dichtbij de boulevard, het Dolfinarium en de oude stadskern van Harderwijk. 

Het huis beschikt over 6 slaapplaatsen: een tweepersoonsbed, een kamertje met een groot stapelbed en een kamertje met een klein stapelbed.
Uiteraard is het huis van alle gemakken voorzien. Er is een luxe keuken met combi-oven, afwasmachine en quooker. Tevens vindt u er een gashaard voor de koelere dagen.
Het boothuis wordt door de eigenaren zelf ook gebruikt als er geen huurders zijn. De verhuur is dus volgens het concept van RB&B. Er staan dan ook persoonlijke voorwerpen van de eigenaren. Maar u kunt gebruik maken van alles wat er staat. Sowieso is dat altijd koffie, thee, suiker, peper & zout, wc-papier (voorraad in de kast naast de koelkast), afwasmachineblokjes, waxinelichtjes en schoonmaakmiddelen. 


PRIJZEN

Voor een nachtje slapen in het boothuis vragen we € 225,00.
Voor een heel weekend, startend op vrijdag 15.00 uur en eindigend op maandag 10.00 uur, is dat € 475,00, exclusief schoonmaakkosten en op basis van maximaal 4 personen. Komt u met meer, dan rekenen we voor ieder extra persoon € 60,00. Er kunnen maximaal 6 mensen slapen, tenzij u zelf zorgt voor een matrasje of iets dergelijks. 

Schoonmaakkosten
U kunt er voor kiezen na het weekend de deur achter u dicht te trekken. U betaalt dan € 100,00 aan schoonmaakkosten. Of u laat het boothuis achter zoal u het aangetroffen heeft. Dan rekenen we uiteraard geen extra kosten.

Beddengoed
Op ieder bed vindt u een schoon dekbedovertrek en kussensloop tot maximaal 4 personen. Wilt u de bedden opgemaakt hebben, dan rekenen we hiervoor € 7,50 p.p.

 

Comments are closed.