Recreatief bootje TOPCRAFT 390


Leuk bootje huren om een heerlijk middagje op het water door te brengen?

De Blue Lagoon is een polyester bootje van bijna 4 meter lang en 1.55 m breed. Door de Yamaha 8 pk motor maakt dit bootje gemakkelijk snelheid en kan je, daar waar toegestaan, met gemak met 20 km per uur over het water scheren.

Het bootje is met name leuk voor jongeren die een (mid)dag op de wateren nabij Harderwijk willen vertoeven. Ook kan je vanaf het bootje prima je hengel uitgooien om een middagje te vissen. Uiteraard kunnen ook (maximaal 2) volwassenen het bootje huren om de boulevard van Harderwijk vanaf het water te aanschouwen.

Afmeting: 4 meter lang x 1,55 meter breed
Motor: Yamaha 8 PK buitenboordmotor
Maximale snelheid: 20 km/uur
Aantal personen: 2

PRIJZEN

Huursom
€ 15,00 per uur excl. benzine, € 65,00 per dag (in overleg) excl. benzine
De betaling van de huursom vindt plaats op de dag van de sleuteloverdracht. U dient bij de sleuteloverdracht een kopie van uw paspoort in te leveren en eveneens zorg te dragen voor de betaling van de borgsom.

Borgsom
€ 200,00
De borg wordt tegelijk afgerekend met de huursom. Wanneer de boot na gebruik netjes, schadevrij en met een volle tank (met aankoopbon benzine) wordt ingeleverd krijgt u deze borgsom weer terug.
Indien de brandstoftank niet vol wordt afgeleverd, wordt er € 7,50 per gevaren uur berekend. Dit bedrag wordt van de borg ingehouden.
De boot dient op dezelfde plek te worden ingeleverd als vanwaar u vertrokken bent.
Eventuele schade dient te worden gemeld.

Verzekering
De boot is verzekerd voor verhuur van de boot. Wel is het eigen risico € 800,00 per schademelding. Dit eigen risico is vooraf af te kopen voor € 50,00 per huurperiode. Kiest U vooraf voor afkoop eigen risico dan is een borgsom niet meer nodig.